Om Oss

Det här är Bohus Ortopedteknik

Bohus Ortopedteknik har med över femtio års erfarenhet utformat och tillverkat ortopedtekniska lösningar. Vi tillverkar egenutvecklade hjälpmedel eller individanpassar ett hel- eller halvfabrikat. Vi föreslår alltid det alternativ som passar bäst för att uppnå våra kunders individuella behov och mål.

Vår egen unika kompetens kompletteras av flera väl utvecklade samarbeten med andra aktörer i branschen. Detta gör att vi alltid kan erbjuda den mest optimala lösningen för ditt problem. Våra produkter återskapar ett oberoende för personer med rörelserelaterade problem samtidigt som de även motverkar överbelastningsskador.

Livskvalitet
En högre livskvalitet för personer med olika typer av ortopediska problem – det är vad vi på Bohus Ortopedteknik alltid eftersträvar. De ortopedtekniska produkter som vi kan erbjuda ger personer med rörelserelaterade problem möjlighet till ett friare och mer aktivt liv. Det i sin tur skapar en högre livskvalitet. Vi utgår alltid från våra kunders individuella behov och hjälper dem att komma ett steg närmare en ökad livskvalitet.
Bästa service

Vårt produktprogram är heltäckande vilket gör att kan vi ge våra kunder komplett ortopedteknisk service. För att kunna anpassa lösningar efter individuella behov är vi alltid lyhörda och tillmötesgående när det gäller specifika önskemål och behov. För att hitta den bästa lösningen i varje enskilt fall krävs inte bara ingående teknisk kunskap. Lika viktigt är att ha omfattande kunskap om den utveckling som sker när det gäller produkter, material, metoder och teknologi. Vi försöker alltid att se till att nya upptäckter och ny forskning påverkar vår verksamhet.

Våra samarbeten sker uteslutande med andra legitimerade professioner

Omtanke

Vi möter alltid våra kunder professionellt och engagerat. Våra kunder kommer till oss för att de vill ha bäst service och bäst resultat. Att göra det vi lovar och lite till är för oss en självklarhet. På det sättet kan vi se till att bästa möjliga resultat uppnås. Vi behandlar alla som kommer till oss jämlikt och med respekt. Oavsett om du är elitidrottsman eller motionär – hos oss är alla lika mycket värda.
Legitimerad ortopedingenjör - för din trygghet

Varför skall jag vända mig till en Legitimerad Ortopedingenjör för att få den bästa hjälpen?

En legitimerad Ortopedingenjör med många års yrkes vana är utbildad på högskolan i Jönköping.
En ortopedingenjör är utbildad till att göra ortopedtekniska hjälpmedel så som inlägg, ben och arm proteser, bandage, korsetter.

En legitimation ger patienten/kunden en trygghet i dennes kunskap som kontrolleras av Socialstyrelsen. 
Ja just det, man går ju inte till en läkare eller sjukgymnast som inte har legitimation.
Så ett tips till dig är att man frågar efter en legitimation med denna logga. 

Vill du veta mer om vad legitimeringen innebär?

Läs mer här >

Legitimerade ortopedingenjörer
Medlem av Sveriges Ortopedingenjörers Förening
Medlem av Svensk Idrottsmedicinsk Förening